• Samma pris inom EU/ESS
 • Ingen bindningstid
 • Oanvänd surf sparas

Senast uppdaterad: 9 mars, 2020

Om Halebop

Halebop erbjuder prisvärda mobilabonnemang i Telias mobilnät. De minsta abonnemangen har begränsat antal samtal och meddelanden men de lite större har fria samtal och sms.

Stabil täckning i Telias nät till låga pris

Med Halebop får du det bästa av två värdar; ett prispressat pris och ett stabilt mobilnät med bra täckning (Telias). Vad är det då som gör att Halebop är billigare än Telia? Halebop riktar sig till privatpersoner och dig som nöjer sig med support via nätet (chat & email).

Halebop ökar sina surfpotter

Halebop ökade i mars 2020 sina surfpotter och det som sticker ut mest är kanske att deras Mini-abonnemang behåller samma pris på 99kr/mån men dubblar surfen från 1GB till 2GB. Halebop liten på 3GB blev 4GB och mellan på 8GB blev 12 GB. 

Halebop kontantkort

Halebop har två olika typer av Kontantkort; Fastpris och Go. Med fastpris får du med olika många meddelanden (SMS/MMS) och surfmängd beroende på kostnad, från 99kr. Kontantkortet Go är för dig som ringer och messar lite, här är det en fast kostnad per SMS/MMS och per samtal. Surf köper du från 0.5 GB till 15 GB åt gången.

Abonnemang med mobil hos Halebop

Är du i behov av en ny mobil? Det kan löna sig att teckna/förlänga ett abonnemang hos Halebop och samtidigt köpa en mobil på avbetalning. Du får ofta en god rabatt jämfört med att köpa mobilen separat + abonnemang. Hur mycket du sparar beror på vilket abonnemang du tecknar, hur många månaders avbetalning du väljer (12 eller 24 månader) och vilken mobiltelefon du väljer.

Sveriges nöjdaste kunder?

Halebop stoltserar med Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni 2018. De har även ett helt gäng utmärkelser sedan innan – hela 9 av 11 år har de fått utmärkelsen.

Bra att veta om Halebop
 • Halebop använder sig av Telias mobilnät
  (läs mer om täckning här)
 • Eventuella fakturaavgifter

  Pappersfaktura 49kr/mån

  Bindningstider

  Ingen bindningstid

  Support/helpdesk

  Chatt
  E-mail (svar inom 24 timmar)

  Halebops mobilabonnemang

  Mini
  2 GB surf
  Fria samtal
  Fria SMS/MMS
  99 kr/mån
  Liten
  4 GB surf
  Fria samtal
  Fria SMS/MMS
  189 kr/mån
  Mellan
  12 GB surf
  Fria samtal
  Fria SMS/MMS
  289 kr/mån
  Stor
  24 GB surf
  Fria samtal
  Fria SMS/MMS
  339 kr/mån
  Super
  40 GB surf
  Fria samtal
  Fria SMS/MMS
  399 kr/mån


  Halebop studentabonnemang

  Halebop erbjuder två olika abonnemang för dig som är student. Du måste vara över 18 år och CSN-berättigad. Som de vanliga abonnemangen behåller du oanvänd surf till nästa månad.

  Student Mellan
  12 GB surf
  Fria samtal
  Fria SMS/MMS
  219 kr/mån
  Student Stor
  24 GB surf
  Fria samtal
  Fria SMS/MMS
  269 kr/mån
  Student Mega
  40 GB surf
  Fria samtal
  Fria SMS/MMS
  329 kr/mån

  Surfa och ringa inom EU/ESS

  Med Halebop har du fri roaming inom EU/EES, det vill säga du ringer och surfar för samma pris som i Sverige.

  Studentrabatter hos Halebop

  Halebop älskar studenter och har två abonnemang till extra bra pris för dessa. Båda abonnemangen har såklart fria samtal och SMS/MMS. Det finns ett abonnemang med 12GB surf som räcker till de flesta och ett med 40GB surf för storsurfaren.

  Är det knapert i studentkassan kan du också köpa studentabonnemang tillsammans med en mobil som du betalar av på 12 eller 24 månader. När du väljer 24 månaders avbetalning behöver du oftast inte betala något direkt för mobilen utan har en månadskostnad inklusive abonnemang och mobil.