Kontantkort

Finns det något kontantkort som sticker ut eller är alla mer eller mindre ett abonnemang där man fyller på stötvis istället för att det dras automatiskt? Det finns några som sticker ut och här tänker vi presentera de kontantkorten som vi tycker är mest intressanta på marknaden!

Kontantkort för olika användningsområden

Det kan finnas olika anledningar till att välja ett kontantkort; en kan vara att det är till ett barn och man vill hålla koll på kostnaderna – eller barnet kanske själv får fylla på sitt kontaktkort? Det kan också vara för att användas i ett larm eller surfplatta.

De allra flesta mobiloperatörer säljer idag kontantkort där surf ingår i mindre eller högre utsträckning – det är nästan identiska med deras egna abonnemang men det finns några som sticker ut.

Halebop GO – Kontantkortet för dig som inte surfar (eller bara surfar wifi)

Detta kontantkort sticker ut på så sätt att man köper surf till detta separat.

Att ringa med Halebop GO kostar 2kr per samtal – oavsett hur långa samtalen är. SMS och MMS kostar 0.5kr styck (oavsett vart i världen de skickas).

Surf köper du till separat från 39kr för en halv GB (0.5 GB). Surf som man laddar på gäller i 183 dagar, ungefär ett halvår. Du kan köpa upp till 30 GB för 349 kr.

Vi tycker detta är ett kontantkort som till exempel passar barn som främst använder sin telefon med Wifi men ändå vill kunna använda sin telefon för att ringa då och då om det skulle behövas. Extra bra tycker vi det är att man kan ladda på surf då och då om man vill, exempelvis under semestern eller resan!

Läs mer eller beställ Halebop GO här!